Om een muziekvereniging draaiende en levendig te houden, wordt er veel werk gezet, waarbij het bestuur gelukkig kan rekenen op een groot aantal leden, die in een commissie actief zijn, of een individuele taak hebben om de activiteiten en taken goed uit te voeren. In onderstaand overzicht volgt een opsomming van de commissies, met hun belangrijkste taken en contactgegevens.

Wil jij ook actief worden bij een van de commissies? Neem dan contact op met een van de bestuursleden, ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te denken binnen onze vereniging!

Fanfarecommissie

Deze commissie is verantwoordelijk voor het repertoire, de programmering en de organisatie van concerten/projecten. De commissie werkt nauw samen met de dirigent Frank Steeghs. 

Bezoek onze agenda voor een overzicht van komende en afgelopen concerten en ervaar hoe veelzijdigheid ons programma is.

Voor vragen kun je contact opnemen met de voorzitter Jan Peeters, via fanfare@onsgenoegenoirlo.nl

Slagwerkgroepcommissie

Samen met de instructeur van de slagwerkgroep is deze commissie verantwoordelijk voor het organiseren van de concerten en het kiezen van het repertoire van de slagwerkgroep.

Net als bij de fanfarecommissie geldt ook hierbij, dat de voorzitter van de slagwerkgroep regelmatig aansluit bij de bestuursvergaderingen, om de verbinding te behouden met de andere onderdelen van de muziekvereniging en samen het beleid te ontwikkelen.

Voor vragen kun je contact opnemen met de voorzitter Sander Peeters, via slagwerkgroep@onsgenoegenoirlo.nl

Opleidingscommissie

Bij opleidingen gaat het enerzijds om de contacten en afstemming met de muziekdocenten van de leerlingen. Anderzijds maken ook het opleidingsorkest en de jeugdslagwerkgroep deel uit van de opleidingen. Voor vragen over opleidingen, het opleidingsorkest of de jeugdslagwerkgroep, kun je contact opnemen met Jolanda de Rijck, via opleidingen@onsgenoegenoirlo.nl

Activiteitencommissie

Jaarlijks worden er een aantal activiteiten georganiseerd voor en door leden. Deze activiteiten zorgen er mede voor dat we een goede sociale binding met elkaar hebben. Zo sluiten we ieder jaar af met een gezamenlijk optreden, veelal aangekleed met een activiteit, vindt er voor de leerlingen jaarlijks een activiteit plaats tussen kerst en nieuw. En last but nog least, het weekendje weg. We gaan een keer per 3 jaar een weekendje weg met het fanfareorkest en de slagwerkgroep om een concert te verzorgen. Een weekend waarin het vooral heel gezellig is.

De activiteitencommisie slaagt er telkens weer een om mooie mix van muzikale en vooral gezellige en onvergetelijke activiteiten te organiseren.

Voor vragen over de activiteiten van onze vereniging kun je contact opnemen met de voorzitter Angelique Verkoeyen via activiteiten@onsgenoegenoirlo.nl

Sponsorcommissie

Sponsoren zijn voor onze vereniging onmisbaar. Onze sponsorcommissie onderhoudt het contact met de sponsoren van onze vereniging. Op de pagina sponsoren vindt je alle huidige sponsoren. Heb je vragen over deze commissie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor sponsoring? Neem dan contact op met een van de commissieleden via sponsoring@onsgenoegenoirlo.nl